Verksted

Utfører service og reparasjoner på alle typer motorer, vi har lang erfaring med polyester og epoxybaserte produkter

Båtens Beste er autorisert på Mercury, Mercruiser, Mariner, Suzuki og Volvo Penta. Nymonteringer av kartplottere, varmere og andre tekniske installasjoner monteres av kvalifisert personell. Vi utfører også Securmark- merking av både båt og motor. I tillegg til dette er Båtens Beste et godkjent motorverksted gjennom Norboat.

Motorverksted

Motorverkstedet utfører service og reparasjoner på alle typer motorer. Båtens Beste er autorisert på Mercury, Mercruiser, Mariner, Suzuki og Volvo Penta. Nymonteringer av kartplottere, varmere og andre tekniske installasjoner monteres av kvalifisert personell. Vi utfører også Securmark- merking av både båt og motor. I tillegg til dette er Båtens Beste et godkjent motorverksted gjennom Norboat.

Plastverksted

Alle plastoperatørene i Båtens Beste har lang erfaring med polyester og epoxybaserte produkter. De har i tillegg utdanning og kursing innenfor plastfaget. Plastverkstedet utfører reparasjoner på alle typer båter. Alt fra store strukturskader til lakkering og reparasjon av kosmetiske feil, utføres av plastavdelingen.

Service på din båt

Du kan levere båten inn til oss når båtsesongen er over. Vi tar service på motoren, bunnsmører, vasker, polerer, vinterkonserverer og fikser eventuelle skader. Når våren kommer og solen titter frem henter du båten hos oss, klar for en ny sesong med båtidyll og sommerkos.

Åpningstider

Mandag - Fredag 07.00 -  15.00
Lørdag Stengt

Bestill service til din båt


seksjon1

seksjon

Ønsker følgende arbeid utført:

seksjon2

Maksimalt 5 filer.
3 MB grense.
Tillatte typer: jpg, png.

Vinterlagring

Du kan levere båten inn til oss når båtsesongen er over

Vinterlagring